nPhoto Exclusive album

Exclusive album nPhoto uitvaartfotografie

nPhoto Exclusive album

Per 1 januari 2020 heb ik een wijziging aangebracht in de all-in pakketten uitvaartfotografie. Exclusive HD album voor afscheidsfotografie. Ik wil kwaliteit leveren in zowel uitvaartfotografie als het eindproduct. Sinds drie jaar bestel ik al mijn albums/boeken bij Eprint uit Dinxperlo, tot volle tevredenheid van mijn opdrachtgevers.

 

Eprint denkt mee met haar klanten, de vakfotografen. Zij leveren alleen professionele albums en geen consumentenalbums zoals Saal of Albelli.
Service staat bij hen hoog in het vaandel. Gewoon super!

 

In mijn pakketten zaten herinneringsboeken uit de Layflat-lijn. En soms heb ik een klant die voor een album gaat. Maar dat gebeurt niet zo vaak. En dat vind ik écht zonde! Eprint is partner van nPhoto, een Vaklab, met het hoofdkantoor in Polen. Een leverancier van waardevolle fotoprodukten zoals, de prachtige Exclusive HD albums.

 

Eprint/nPhoto levert snel, veelal binnen 10 werkdagen. De albums komen zeer goed verpakt in Nederland aan. Daarmee geven ze aan hoe waardevol het product is wat men maakt. En deze waarde wil ik graag delen met mijn opdrachtgevers.

 

Waarom een upgrade van boek naar het Exclusive HD album:

 • De spreads zijn nog steviger (800 g/m2)
 • Het album is van een topkwaliteit
 • Het album geeft de waarde aan die de afscheidsreportage verdiend.Exclusive nPhoto afscheidsfotografie
 • Keus uit verschillende materialen:
  • Eco-leer (26 kleuren)
  • Linnen (44 kleuren)
  • Suède / Fluweel (13 kleuren)
 • Keus uit verschillende papiersoorten:
  • Fuji Silk
  • Mohawk Eggschel

 

Een keus uit bovenstaande opties zonder  bijbetaling

 

Andere opties zijn tegen meerprijs.
o.a. tekst opdruk, embossing, ronde hoeken, metalen hoeken, stiknaden etc.

 

Album HD ‘Exclusive’, de kwaliteit, de juiste keus voor mijn fotografie!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.