Reviews

Zowel bij de conodleanceavond als de volgende dag bij de uitvaart was Rob aanwezig. Hij was haast niet zichtbaar. Achteraf hebben we een prachtig album in een box mogen ontvnagen. Wij bevelen Rob van harte aan.
Familie K.
't Harde (nabestaande)
Rob was tijdens het sluiten van de kist, de erehaag en de uitvaart onopvallend aanwezig en heeft toch mooie beelden kunnen vastleggen van belangrijke momenten. Het zijn hele mooie albums van fantastische kwaliteit geworden, die voor de kinderen en mij een mooie en tastbare herinnering zijn aan de uitvaart van hun papa en mijn man.
Séverine
Amersfoort (nabestaande)
De prachtige fotoreportage die dhr. de Joode van de crematiebijeenkomst van mijn man maakte draagt bij aan onze mooie herinneringen. Vakmanschap, gecombineerd met feeling voor intieme momenten en bijna onmerkbaar aanwezig.
Ineke
Oosterhout - (nabestaande)
Rob is een goede fotograaf die tijdens de uitvaart mooie foto's heeft gemaakt. In eerste instantie vond ik het nogal moeilijk dat er tijdens een afscheid foto's gemaakt zouden worden, maar nu ben ik blij dat wij het hebben gedaan. Je merkt totaal niet dat Rob rondloopt om foto's te maken. Dat hij ook nog persoonlijk het fotoboek komt afgeven wordt door ons zeer gewaardeerd. Rob bedankt voor de mooie herinneringsalbum.
Petra
Elst -(nabestaande)
Een vak fotograaf met oog voor detail, licht en kleur. Een lieve vriendelijke en meedenkende man die uiterst bekwaam is in het maken van prachtige alleszeggende foto's op de dag van het afscheid van een naaste.
Charlotte
Uitvaartverzorger / Cadens uitvaartverzorg / Made
Goedemiddag Rob, je krijgt de hartelijke groeten van mijn moeder. Ik heb haar vanmiddag het album gebracht. Ze is er erg blij mee , ik heb niet geteld hoe vaak ze zei: schitterend , wat ben ik hier blij mee, maar het was heel vaak! Dus namens haar heel hartelijk dank voor dit mooie album!
Cécile
Apeldoorn - (nabestaande)
Hallo Rob, Het album is vandaag bezorgd. Het ziet er heel erg mooi uit! De keuze voor velours voor de kaft is inderdaad een goede. Het geeft een mooi effect en voelt fijn aan. De afdruk van de foto's op het papier ziet er ook mooi uit. Bedankt voor de prachtige foto's en je hulp bij het samenstellen van het album. Dat heeft zeer zeker bijgedragen aan dit mooie resultaat!
Richard
Ridderkerk - (nabestaande)
Rob heeft hele mooie foto's gemaakt bij de uitvaart van mijn vader, we zijn er ontzettend blij mee. Zo'n dag is erg hectisch en met deze foto's kan ik het allemaal nog rustig na beleven. Rob schat goed in hoe en wanneer hij de foto's maakt, ik heb het haast niet gemerkt maar hij heeft op de juiste waardevolle momenten een foto kunnen maken. Daar zijn we erg dankbaar voor, een hele goede fotograaf!
Mariëtta
Delft / Diepenheim - (nabestaande)
Nogmaals bedankt voor het album en het werk wat je hebt verricht. Vanochtend het album opnieuw bekeken en ik zie steeds meer details waarvan ik denk wat knap dat je dat precies zo hebt weten vast te leggen dat alles precies zo zichtbaar is. Echt een gave.
Elvira
Tynaarlo - (nabestaande)
Hallo Rob! Ik heb de foto’s bekeken, wat zien ze er weer schitterend uit. Professioneel! Een meerwaarde.
Thomas Macco
Uitvaartondernemer / Snijders Uitvaart Maarssen
Van de uitvaart van onze tante hebben wij door Rob een reportage laten maken voor onze oom. Onze oom is dementerend. Rob volde goed aan wat voor foto's onze oom nodig had. Wat een vakman. Wij bevelen Rob graag bij u aan.
Familie S
Joure / (nabestaanden)
Rob, bedankt voor de mooie foto's van de uitvaart van onze moeder. Fijn dat je de hele dag erbij was, we hebben je weinig opgemerkt. Maar een prachtig resultaat.
Familie V.
Tjalhuizum / (nabestaande)
Dag Rob, Wat een mooie reportage, ik ben erg blij met het herinneringsboek boek en wil je heel erg bedanken voor jouw aandeel. Een prachtig naslagwerk. Groeten A.d. J.
Mevrouw de J.
Koudum / (nabestaande)
Rob de Joode uitvaartfotografie Onlangs had ik een uitvaartfotograaf nodig voor het vastleggen van een laatste herinnering van een bijzondere uitvaart. Al in een eerder stadium had ik kennis gemaakt met Rob de Joode. Deze warme ontmoeting kwam weer gelijk naar boven en ik heb geen moment geaarzeld…. Rob heeft prachtige sfeerfoto’s gemaakt. Dit maakte dat de nabestaanden deze indrukwekkende en emotionele dag nooit meer gaan vergeten. Wat ik een sterke kracht van Rob vindt is dat hij juist die kleine fijngevoelige maar ook de glimlachmomenten vast weet te leggen.
Carin Schoenmakers
Uitvaartondernemer / Memora Uitvaartverzorging
Wat een prachtige reportage, geweldig hoe je de juiste emoties hebt gepakt zonder dat iemand het door had. Dank voor het delen, het is voor mij ook een dierbaar aandenken. Ik ga je zeker aanbevelen als iemand een uitvaartfotograaf zoekt.
Esther den Ouden
Uitvaartleider / PC-uitvaart
Wat zijn wij blij met jouw foto’s. Op een integere manier heb je ons op een heel kwetsbaarmoment vastgelegd. Een mooie herinnering aan de uitvaart van mijn man. Het herinneringsboek is prachtig geworden. Dankjewel voor je professionele inzet.
Mevr. L.O
Oostvoorne (nabestaande)
Als een familie gekozen heeft om het afscheid vast te leggen door afscheidsfotograaf Rob de Joode dan zijn ze ons achteraf enorm dankbaar dat wij deze mogelijkheid hebben aangeboden. Wij hebben een fijne samenwerking met Rob!
Fraukje Werner-de Meijer
Uitvaartondernemer / Werner Uitvaart
Jouw aanwezigheid heeft ons zoveel troost gegeven. De manier waarop je je bewoog om ins heen voelde zo vertrouwd en absoluut niet storend. De foto’s tonen je integriteit, je kunstzinnigheid. Wij zijn heel blij met de foto’s.
Anke Lankreyer
Zwolle - (nabestaande)
Rob de Joode mijn uitvaartfotograaf . Ik wist niet eens dat het bestond, maar ja ik was ook helemaal niet met de dood bezig. Mijn man net met pensioen, ik nog volop aan het werk en een heleboel mooie momenten in het vooruitzicht. Dan slaat het noodlot toe, manlief krijgt te horen dat hij een tumor heeft. Drie maanden later ging het boek dicht. Je komt in een roes terrecht, regelen en doorgaan. Toen kwam jij Rob, en dankzij jouw prachtige foto's kan ik nu zien hoe de dag van het afscheid daadwerkelijk is verlopen, wie er waren en alles er omheen. Ontzettend dankbaar voor het prachtige album. Rob bedankt ?
Sandra in 't Veen
Roosendaal (nabestaande)
Rob heeft nu meerdere keren voor families van Uitvaartzorg BijZonder reportages gemaakt. Deze families zijn keer op keer uiterst tevreden over het resultaat en de omgang die zij met hem hebben. Als uitvaartondernemer kan ik dit alleen maar onderschrijven... Wat zet jij prachtig werk neer en wat ben jij plezierig in de omgang. Waar ik je ook voor wil complimenteren is de manier waarop je werkt. Onzichtbaar aanwezig en altijd op de juiste plek voor de juiste foto. TOP!!! Rob, ik ben blij met je
Peter Hendriks
Rolde / Tynaarlo / Uitvaartzorg BijZonder
De afscheidsreportage is heel mooi geworden, sfeervol. De momenten die er toe doen, zijn op een bijzondere, prachtige manier door jou vastgelegd. Chapeau!
Bertil & Monique Vollenberg
Rob is een man die naast oog voor detail ook totaal onzichtbaar is tijdens een plechtigheid. Achteraf zie je op de foto kleine dingetjes die ons ontgaan zijn en oh zo waardevol voor de nabestaanden. Jammer dat niet iedereen de waarde van foto's nog ziet als rouwverwerking met een prachtig naslagwerk
Johan Verhofstadt
Uitvaartverzorger / Johan Uitvaartzorg / Arnhem
Op 4 augustus 2017 overleed mijn lieve man Vincent op veel te jonge leeftijd(47)..! Ik wilde graag ook foto’s (uitvaartfotografie) en een mooi boek als aandenken en om het allemaal terug te kijken want tijdens een uitvaart krijg je niet alles mee... Tijdens de uitvaart niet gemerkt dat Rob er was...! Vele prachtige foto’s, het fotoalbum is geweldig mooi geworden, ben zo blij dat ik dit gedaan heb...! Bedankt Rob, jij hebt precies weer gegeven wat ik wilde...! Liefs, Marieke
Marieke Span
Deest (nabestaande)