Uitvaartfotograaf in Zwolle

rouwfotografie uitvaartfotografie in Zwolle

Uitvaartfotograaf  in Zwolle

 

Een uitvaart fotograferen, dat doe je toch niet? Ja hoor, steeds vaker word ik gevraagd om een uitvaart vast te leggen. Ook als uitvaartfotograaf of rouwfotograaf ben ik actief in Zwolle. Nabestaanden kiezen steeds vaker voor uitvaartfotografie. De uitvaart vastleggen kan een hulpmiddel zijn voor het leven na een overlijden van een geliefde.

 

Een uitvaart laten fotograferen kun je best wel laten doen. Voor de juiste beelden raad ik je wel een specialist aan. Voor velen is het nog onbekend echter steeds vaker komt het voor. Het is een emotionele dag maar door middel van fotografie kun je immers de herinnering bewaren. Door middel van geluidarme camera’s is er geen storende klik meer. En in de tweede plaats, de uitvaartfotograaf weet hoe hij zich moet bewegen met de bedoeling om niet storend aanwezig te zijn.

 

 

Wat ik allemaal vastleg? Dat gaat in overleg met de familie. Maar er is niets wat ik niet voor de familie wil vastleggen. De opbaring, de dienst, de grafloop of de invoer bij de crematieoven, alles kan. De uitvaartfotograaf in Zwolle staat u ter dienst. De uitvaartreportage moet worden zoals u het wenst. Uitvaartfotografie wordt steeds gewoner. Het is een hulpmiddel om het gesprek over uw geliefde ‘levend’ te houden. Uitvaartfotograaf Rob de Joode is er voor u, uw herinneringen van de dag legt hij vast in een mooi herinneringsalbum. Herinneringen voor later. Kies bewust voor een specialist, ik sta graag voor u klaar. De Uitvaartfotograaf in Zwolle, aangenaam!

 

 

 

 

Wat is kenmerkend voor Uitvaartfotograaf in Zwolle:

 

-> Hij stelt persoonlijk contact op prijs

-> Is professioneel en gaat voor kwaliteit

-> Werkt van uit zijn hart

 

 

 

 

“de mening van een ander”

 

 

Jouw aanwezigheid heeft ons zoveel troost gegeven. De manier waarop je je bewoog om ins heen voelde zo vertrouwd en absoluut niet storend. De foto’s tonen je integriteit, je kunstzinnigheid. Wij zijn heel blij met de foto’s.
Anke Lankreyer
Zwolle - (nabestaande)
Zwaar onder de indruk van het fotowerk (afscheidsfotografie) door afscheidsfotograaf Rob de Joode (Kiekfoto) wat wij afgelopen zaterdag in ontvangst mochten nemen. Zowel alle foto's op USB als een mooi opgemaakt fotoalbum.
Jos Bosch-vt Einde
Terwolde (nabestaande)

informatie uitvaartfotografie