Afscheidsfotograaf in Friesland

Afscheidsfotograaf / uitvaartfotograaf Friesland Sneek

Afscheidsfotograaf in Friesland

 

Als afscheidsfotograaf in Friesland is Rob de Joode geen onbekende. Een uitvaart fotograferen, in de provincie Friesland. Voor verschillende uitvaartondernemers heeft Rob de Joode al mogen fotograferen Als rouwfotograaf of uitvaartfotograaf werkt hij met zijn hart. Meestal vanaf een gepaste afstand maar soms van heel dichtbij.

 

U bent op zoek naar een fotograaf tijdens een uitvaart?

 

Daarmee kan ik u helpen. Door mijn jarenlange ervaring weet ik goed aan welke beelden nabestaanden behoefte hebben. Families zien graag foto’s waar het gaat om de emotie en de verbinding. Soms met een traan maar ook een lach. U zoekt een beeldend verhaal waar u als nabestaande op terug kunt kijken. Dat is precies wat ik doe: op een journalistieke wijze leg ik het verhaal van de dag vast.

 

 

In Sneek, Drachten, Leeuwarden, Koudum, maar ook in Joure, Kootsterlille of Tjalhuizum heeft Rob de Joode gezorgd voor passende afscheidsmomenten. Als Afscheidsfotograaf in Friesland reis ik door de hele provincie en ver daarbuiten. Uitvaartondernemers in Friesland weten goed welke behoefte er bij nabestaanden leeft en kiezen daarom voor Rob de Joode. Hij spreekt geen Fries maar begrijpt de Friese taal wel.

 

 

Waarom een gepecialiseerde afscheidsfotograaf in Friesland?

 

 

Ofschoon iedere fotograaf een uitvaart kan fotograferen is niet iedere fotograaf een afscheidsfotograaf. Dit is een specialisatie en vraagt meer dan alleen foto’s maken. Deze afscheidsfotograaf is op de hoogte de (Friese) uitvaartrituelen en kan goed omgaan met rouwende mensen. Daarnaast zal hij zijn apparatuur aangepast moeten hebben aan de omstandigheden. Geen geluid en aan slechte lichtomstandigheden. En zo min mogelijk storend aanwezig zijn.

 

 

Als de nabestaanden later door het herinneringsalbum bladeren, zullen zij de dag opnieuw beleven. Ze zien de details van de dag, zowel groot als klein. De afscheidsmomenten die zij op de dag zelf hebt gemist. Afscheid nemen is zwaar, daarom kan het herinneringsalbum een steun zijn in de tijd na een overlijden. Een blijvende herinnering gemaakt door Afscheidsfotograaf in Friesland.

 

 

 

 

Wat zijn de  kenmerken voor afscheidsfotograaf in Friesland:

 

 

-> Persoonlijk contact staan voorop

-> Levert kwaliteit en is professioneel

-> Denkt met zijn hart

 

 

 

“Wat zeggen anderen”

 

Van de uitvaart van onze tante hebben wij door Rob een reportage laten maken voor onze oom. Onze oom is dementerend. Rob volde goed aan wat voor foto's onze oom nodig had. Wat een vakman. Wij bevelen Rob graag bij u aan.
Familie S
Joure / (nabestaanden)
Rob, bedankt voor de mooie foto's van de uitvaart van onze moeder. Fijn dat je de hele dag erbij was, we hebben je weinig opgemerkt. Maar een prachtig resultaat.
Familie V.
Tjalhuizum / (nabestaande)
Dag Rob, Wat een mooie reportage, ik ben erg blij met het herinneringsboek boek en wil je heel erg bedanken voor jouw aandeel. Een prachtig naslagwerk. Groeten A.d. J.
Mevrouw de J.
Koudum / (nabestaande)
Informatie uitvaartfotografie Friesland