Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie, de eerste indruk

 

De juiste sfeer, het goede gevoel overbrengen: dát is waar het bij bedrijfsfotografie om gaat! Bedrijfsfotografie is dan ook een vak apart: die belangrijke eerste indruk moet goed zijn. Als bedrijfsfotograaf is het dan ook mijn doel om jouw bedrijf op een aansprekende, maar authentieke manier in beeld te brengen.

Rob de Joode fotografie Amsterdam skills centre
Bedrijfsfotograaf Rob de Joode foto van uitvaartondernemer in Arnhem

Onderscheid jezelf

 

 

In de beeldcultuur waarin we leven is bedrijfsfotografie onmisbaar om je bedrijf te etaleren. Omdat je je bedrijf graag op een professionele manier wilt presenteren, is het goed om te weten dat ik als ervaren bedrijfsfotograaf begrijp hoe je de cultuur van een onderneming in beeld brengt. De foto’s van je bedrijf moeten direct een gevoel van herkenning oproepen. Daarom vormen een kennismakingsgesprek, een rondje door het bedrijf en een praatje met de medewerkers vaste onderdelen van mijn voorbereiding.

Ja, neem contact op

Wat kun je zoal doen met je bedrijfsfoto’s?

 

Zodra je bedrijfsreportage klaar is, kun je je foto’s voor diverse doeleinden gebruiken. Naast je website kun je je bedrijfsfoto’s bijvoorbeeld ook inzetten voor brochures, promotiemateriaal, jaarverslagen en banners. Door de hoge resolutie zijn de foto’s ook buitengewoon geschikt om op groter formaat af te drukken.

Portfolio
Bedrijfsfotografie netwerk presentatie Deventer
Bedrijfsfotografie Zwolle bedrijfspresentatie

Bedrijfsfotografie die verder gaat…

 

 

Ieder bedrijf is uniek en daarom neem ik graag de tijd om jouw bedrijf op een unieke, authentieke manier vast te leggen. Mijn werkwijze kenmerkt zich dan ook door een heel persoonlijke, menselijke benadering. Voordat ik foto’s van jouw bedrijf maak, plan ik bijvoorbeeld eerst een persoonlijk gesprek bij jou op locatie in. Tijdens dit gesprek maken we kennis en brengen we jouw wensen in kaart, eventueel met behulp van een moodboard. In het plan van aanpak komen de volgende zaken aan de orde:

 

  • Plannen van (een) datum / data voor de fotoshoot
  • Eerste selectie, inclusief standaard nabewerking
  • Tweede selectie, inclusief optimale nabewerking
  • Persoonlijke aflevering van de foto’s

Gespecialiseerd in bedrijfsfotografie in de uitvaartbranche

 

Naast uitvaartfotografie als herinnering voor nabestaanden help ik ook uitvaartondernemers en toeleveranciers in de uitvaartbranche met professionele bedrijfsfotografie. Als specialist binnen de uitvaartbranche weet ik precies met welke beelden u uw onderneming op een authentieke en aansprekende manier kunt presenteren op bijvoorbeeld uw website, flyers en social media.

Bent u geïnteresseerd?
Bedrijfsfotografie uitvaartbranche

“Wat anderen vertellen”

Hele fijne samenwerking met Kiekfoto Rob de Joode gehad voor meerdere soorten profielfoto's. Professionele fotograaf met goede ideeën, maar met ruimte voor eigen inbreng. Zijn slogan "de fotograaf zijn we samen" is een positieve werkwijze van Rob en niet zomaar een reclamemiddel. Ik ben zeer tevreden over de totaalaanpak. Rob maakt waar, wat hij beloofd. Op naar de volgende samenwerking!
René van de Blankevoort
Apeldoorn
Rob meldde zich als fotograaf (vrijwilliger) voor onze Landelijke Dag tegen Pesten. Het was fijn om met hem samen te werken. Rob werkt zeer zelfstandig en heeft veel zicht op het vastleggen van mooie situaties in foto’s. Wij zijn erg blij met zijn foto’s en zouden hem zeker aan u aanbevelen.
Patricia Bolwerk
Voorzitter / Stop Pesten Nu
Wow leuk geworden Rob! Zacht past precies bij thema dus goed gedaan. Ik ben hier erg blij mee, vind ze mooi geworden! Bedankt voor de foto's !!
Willy van Wikselaar
Eigenaresse / Wixbodycare
In de start fase van ons bedrijf heeft Rob bij ons een reportage gemaakt over de diensten en producten die wij leveren. Mooi hoe Rob met zijn rust en inzicht zulke mooie foto’s heeft kunnen maken! Het niveau waarop DAGVIER werkt heeft Rob super in beeld gebracht! Als fotograaf haast onzichtbaar aanwezig met een zichtbaar top resultaat Bedankt namens team DAGVIER Jaap, Berry en Pieter
Jaap van Bemmel
DGA / DAGVIER