Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie, de eerste indruk

De juiste sfeer, het goede gevoel overbrengen: dát is waar het bij bedrijfsfotografie om gaat! Bedrijfsfotografie is dan ook een vak apart: die belangrijke eerste indruk moet goed zijn. Als bedrijfsfotograaf is het dan ook mijn doel om jouw bedrijf op een aansprekende, maar authentieke manier in beeld te brengen.

Rob de Joode fotografie Amsterdam skills centre

Bedrijfsfotograaf Rob de Joode foto van uitvaartondernemer in Arnhem

Onderscheid jezelf

In de beeldcultuur waarin we leven is bedrijfsfotografie onmisbaar om je bedrijf te etaleren. Omdat je je bedrijf graag op een professionele manier wilt presenteren, is het goed om te weten dat ik als ervaren bedrijfsfotograaf begrijp hoe je de cultuur van een onderneming in beeld brengt. De foto’s van je bedrijf moeten direct een gevoel van herkenning oproepen. Daarom vormen een kennismakingsgesprek, een rondje door het bedrijf en een praatje met de medewerkers vaste onderdelen van mijn voorbereiding.

Wat kun je zoal doen met je bedrijfsfoto’s?

Zodra je bedrijfsreportage klaar is, kun je je foto’s voor diverse doeleinden gebruiken. Naast je website kun je je bedrijfsfoto’s bijvoorbeeld ook inzetten voor brochures, promotiemateriaal, jaarverslagen en banners. Door de hoge resolutie zijn de foto’s ook buitengewoon geschikt om op groter formaat af te drukken.

Bedrijfsfotografie Zwolle bedrijfspresentatie

Bedrijfsfotografie die verder gaat…

Ieder bedrijf is uniek en daarom neem ik graag de tijd om jouw bedrijf op een unieke, authentieke manier vast te leggen. Mijn werkwijze kenmerkt zich dan ook door een heel persoonlijke, menselijke benadering. Voordat ik foto’s van jouw bedrijf maak, plan ik bijvoorbeeld eerst een persoonlijk gesprek bij jou op locatie in. Tijdens dit gesprek maken we kennis en brengen we jouw wensen in kaart, eventueel met behulp van een moodboard. In het plan van aanpak komen de volgende zaken aan de orde:

  • Plannen van (een) datum / data voor de fotoshoot
  • Eerste selectie, inclusief standaard nabewerking
  • Tweede selectie, inclusief optimale nabewerking
  • Persoonlijke aflevering van de foto’s

Gespecialiseerd in bedrijfsfotografie in de uitvaartbranche

Naast uitvaartfotografie als herinnering voor nabestaanden help ik ook uitvaartondernemers en toeleveranciers in de uitvaartbranche met professionele bedrijfsfotografie. Als specialist binnen de uitvaartbranche weet ik precies met welke beelden u uw onderneming op een authentieke en aansprekende manier kunt presenteren op bijvoorbeeld uw website, flyers en social media.

Bedrijfsfotografie in Groningen uitvaartbranche

Bedrijfsfotografie uitvaartbranche

E. MuldersE. Mulders
16:17 09 Nov 23
Het idee van een fotograaf bij de uitvaart was even wennen, maar wat zijn we ontzettend blij met het voorstel toen van Freddy Onderstal, want het resultaat is ongelooflijk en heel waardevol.De kleuren komen echt tot hun recht en je hebt de sfeer van Huys Kaldenbroeck heel goed weten vast te leggen....wat een gave als je dit zo mooi kunt doen!Nogmaals onze hartelijke dank voor een prachtig aandenken
Leny MiltenburgLeny Miltenburg
08:53 13 Oct 23
Toen wij plotseling overvallen waren met het enorme verlies van mijn lief Frank kwam ook de vraag of we een fotograaf bij de ceremonie wilden hebben. Ik twijfelde enorm. Te privé, misschien ongepast? Ga ik er nog naar kijken? Toch heb het gedaan. Frank fotografeerde zelf heel veel, dus ongepast voelde het niet. En ik kon later zelf beslissen om de foto's te bekijken. Achteraf ben ik er enorm blij mee en is het een waardevolle herinnering aan een mooi afscheid. Rob heeft het fantastisch gedaan en heel discreet.
Veronique BergervoetVeronique Bergervoet
15:50 09 Aug 23
In een korte periode hebben wij twee maal gebruik gemaakt van de uitvaartfotografie van Rob. Beide uitvaarten zijn prachtig door Rob in beeld gebracht.Ook de nazorg bij het uitkiezen van een album en de service en communicatie gedurende het gehele traject was perfect. Echt een aanrader voor prachtige uitvaartfotografie, en een blijvend mooie herinnering.
Mark & Nicky HeerenMark & Nicky Heeren
03:21 28 Jun 23
Dankjewel Rob voor de fantastische fotoboeken! was bijzonder om u erbij te hebben +10 voor de vakmanschap
Chantal SleafordChantal Sleaford
20:45 09 Feb 23
Na bijna een jaar kwam ik eraan toe om de foto's echt eens goed te bekijken die gemaakt zijn door Rob, tijdens de uitvaart van onze lieve moeder. Rob gaat discreet te werk zodat je hem inderdaad niet opmerkt tijdens zo'n belangrijke gebeurtenis in je leven. Heel raar misschien, maar ik ben blij met de enorm mooie foto's die er gemaakt zijn tijdens zo'n intens moment in ons leven. We missen haar enorm, maar door de foto's zie ik dat we de uitvaart geregeld hebben zoals ons mam dat gewild had. Rob dank je wel dat je dit op de gevoelige plaat hebt vastgelegd. Ik zou het iedereen aanraden om dit moment vast te laten leggen.
Monique BerghuisMonique Berghuis
10:58 12 Jan 23
We hebben een hele mooie reportage ontvangen van het afscheid van onze moeder. Rob was bijna onzichtbaar tijdens de bijeenkomsten, dat was voor ons heel prettig. Daarnaast is zijn rustige uitstraling een pre. We hebben een heel mooi boek mogen ontvangen. Het overleg over de inhoud was heel goed.
KeesKees
16:03 06 Jan 23
Jp CourcolJp Courcol
11:20 24 Dec 22
Een fijn persoon die passie in zijn werk heeft, waar je goed mee kunt overleggen. voor ons heeft rob een mooie foto sessie gemaakt waar we een blijvend herinnering van hebben.
lucia dragtlucia dragt
15:17 06 Dec 22
Rob heeft een geweldige mooie reportage gemaakt.Bij de uitvaart van mijn , Ron.Prachtige foto's, het boek is super mooi geworden.Rob erg bedankt hiervoor.Ook de hele dag in ons huis , details foto's. Prachtige foto's van mijn hond.Rob is een topper.
Gosse BenthemGosse Benthem
13:47 14 Sep 22
We zijn erg tevreden over de fotografie van Rob. Tijdens de uitvaart hebben we nauwelijks gemerkt dat hij aanwezig was. Hij heeft de uitvaart prachtig vastgelegd en echt naar onze wensen geluisterd. We hebben nu een prachtig boek van zeer goede kwaliteit en een prachtige uitstraling. Wat ons betreft van harte aanbevolen!!
Pia KempenaarPia Kempenaar
19:06 21 Jun 22
Rob de Joode heeft de afscheidsdienst van mijn man/maatje en onze vader op de gevoelige plaat voor ons vastgelegd. Hij heeft dit met zoveel respect gedaan, dat als ik of mijn meiden het album doorkijken dit helpt bij de verwerking van dit enorme verlies. Dank hiervoor.
Theo SchaefersTheo Schaefers
19:36 12 Jun 22
Bij het afscheid van schoonpapa heb ik mijn schoonfamilie een fotoalbum gemaakt door Rob de Joods cadeau gedaan. Ik ontdekte bij toeval het werk van Rob en heb hem daarin gevolgd. Daar zag ik dat Rob altijd treffende momenten bij een afscheid wist vast te leggen. Hij heeft ons daarmee dierbare herinneringen meegegeven die we nog lang bij ons kunnen houden.
Charles LinssenCharles Linssen
06:23 09 May 22
Wij als familie zijn Rob zeer dankbaar dat hij vanaf het begin tot einde aanwezig is geweest bij de uitvaart van onze lieve moeder. Het zijn de details die Rob als fotograaf zo uniek maken. Prachtige fotos, de verzameling op de usb stick in een kistje, de vriendelijke mails en als laatste het prachtige fotoboek.Rob weet als geen ander de juiste momenten te fotograferen tijdens de uitvaart. Onze moeder zou trots op Rob zijn geweest als zij deze fotos zou kunnen zien.Wij kunnen Rob als uitvaart fotograaf dan ook ten zeerste aanbevelen. Een professional op en top. Nomaals onze hartelijke dank.
JBosch Van'tEindeJBosch Van'tEinde
14:32 14 Jul 17
Rob en zijn werk hebben we leren kennen na het overlijden van mijn moeder. Rob staat open voor je ideeën en volgt je in jouw wensen, geeft daar vorm aan en het resultaat is dan adembenemend.Een prachtige afscheidsreportage waar ook veel familie en vrienden later vol lof over spreken, nadat ze het boek hebben ingezien. De beleving van de dag is intens mooi vastgelegd!Het was als een vanzelfsprekendheid, dat Rob werd gevraagd om ook de asverstrooiing vast te leggen. Op een boot, met zon en veel wind ...Het werd een prachtige avond en de sfeer is in bijzondere beelden verwoord. Het zegt wat, wanneer buitenstaanders aan de hand van de foto's het gevoel weten te beschrijven van die avond!Rob is een vakman, maar voor ons evenzo belangrijk; een persoonlijkheid en een prettig mens in de omgang. Juist op de meest gevoelige, intieme en breekbare punten in je leven is dit zó belangrijk.
js_loader