Uitvaartfotografie in Zaanstreek-Waterland

Uitvaartfotograaf Zaanstreek Waterland Purmerend

Uitvaartfotografie in Zaanstreek Waterland

 

 

“Als we dat eerder hadden geweten”. Als uitvaartfotograaf / afscheidsfotograaf hoor ik dit vaak. Steeds meer nabestaanden vinden het belangrijk wat tastbaars over te houden aan de dag van het afscheid. Immers er gaat veel aan je voorbij in het bijzonder de kleine details. Daarbij kun je denken aan het moment van kaarsen aansteken of de mooie tekening op de kist. Het zijn kleine details maar voor direct nabestaanden erg belangrijk. Ik leg de nuance van de dag vast zoals de kleine dingetjes die u heeft gemist. Uitvaartfotografie in Zaanstreek-Waterland in de kernen van Zaanstad, Wormerland, Oostzaan, Landsmeer, Waterland, Purmerend, maar ook Edam-Volendam en Wormer.

 

 

Voordat ik mijn werk goed kan gaan doen, heb ik ten eerste mij goed laten informeren. Ten tweede: zorg ik dat ik een draaiboek van de dag krijg. Daarnaast probeer ik altijd vooraf een bezoek aan de locaties van de uitvaartdag te brengen. Ik heb een werkwijze waardoor ik onopvallend aanwezig ben. U zult mij zien als het moet maar ook vaak helemaal niet. Op gepaste afstand leg ik de herinneringen vast. Uitvaartfotografie is een specialisatie ofschoon iedere fotograaf foto’s kan maken is iedere fotograaf geen uitvaartfotograaf. Samengevat indien u kiest voor een uitvaartfotograaf, dan kan ik dat voor u verzorgen, uitvaartfotografie in Zaanstreek Waterland

 

 

U wilt wat tastbaars, een herinneringsalbum die dag samenvat. Een mooi album met de afscheidsmomenten. Een album wat u vast niet alle dagen gaat inzien, maar als de behoefte er is kan het wel. Vandaar kan een herinneringsalbum u houvast geven in de moeilijke tijd na een overlijden. Het gesprek op gang houden met familie en vrienden, verdriet delen maar ook af en toe een lach. Uitvaartfotografie in Zaanstreek Waterland is speciaal bedoeld voor hen die achterblijven. En geloof mij dit is niet alleen goed voor kinderen, herinneren is voor alle leeftijden.

 

 

Immers:

“Het beeld van vandaag is de herinnering van morgen”

 

 

 

Wat is kenmerkend voor Uitvaartfotografie in Zaanstreek-Waterland:

-> Altijd persoonlijk contact

-> Zeer goede vakkennis

-> Heeft oog voor een ander

 

 

 

 

“Een ander vind…..”

 

 

Op 4 augustus 2017 overleed mijn lieve man Vincent op veel te jonge leeftijd(47)..! Ik wilde graag ook foto’s (uitvaartfotografie) en een mooi boek als aandenken en om het allemaal terug te kijken want tijdens een uitvaart krijg je niet alles mee... Tijdens de uitvaart niet gemerkt dat Rob er was...! Vele prachtige foto’s, het fotoalbum is geweldig mooi geworden, ben zo blij dat ik dit gedaan heb...! Bedankt Rob, jij hebt precies weer gegeven wat ik wilde...! Liefs, Marieke
Marieke Span
Deest (nabestaande)
Rob de Joode uitvaartfotografie Onlangs had ik een uitvaartfotograaf nodig voor het vastleggen van een laatste herinnering van een bijzondere uitvaart. Al in een eerder stadium had ik kennis gemaakt met Rob de Joode. Deze warme ontmoeting kwam weer gelijk naar boven en ik heb geen moment geaarzeld…. Rob heeft prachtige sfeerfoto’s gemaakt. Dit maakte dat de nabestaanden deze indrukwekkende en emotionele dag nooit meer gaan vergeten. Wat ik een sterke kracht van Rob vindt is dat hij juist die kleine fijngevoelige maar ook de glimlachmomenten vast weet te leggen.
Carin Schoenmakers
Uitvaartondernemer / Memora Uitvaartverzorging
Rob is een goede fotograaf die tijdens de uitvaart mooie foto's heeft gemaakt. In eerste instantie vond ik het nogal moeilijk dat er tijdens een afscheid foto's gemaakt zouden worden, maar nu ben ik blij dat wij het hebben gedaan. Je merkt totaal niet dat Rob rondloopt om foto's te maken. Dat hij ook nog persoonlijk het fotoboek komt afgeven wordt door ons zeer gewaardeerd. Rob bedankt voor de mooie herinneringsalbum.
Petra
Elst -(nabestaande)
Zowel bij de conodleanceavond als de volgende dag bij de uitvaart was Rob aanwezig. Hij was haast niet zichtbaar. Achteraf hebben we een prachtig album in een box mogen ontvnagen. Wij bevelen Rob van harte aan.
Familie K.
't Harde (nabestaande)
Rob is een man die naast oog voor detail ook totaal onzichtbaar is tijdens een plechtigheid. Achteraf zie je op de foto kleine dingetjes die ons ontgaan zijn en oh zo waardevol voor de nabestaanden. Jammer dat niet iedereen de waarde van foto's nog ziet als rouwverwerking met een prachtig naslagwerk
Johan Verhofstadt
Uitvaartverzorger / Johan Uitvaartzorg / Arnhem
De afscheidsreportage is heel mooi geworden, sfeervol. De momenten die er toe doen, zijn op een bijzondere, prachtige manier door jou vastgelegd. Chapeau!
Bertil & Monique Vollenberg

informatie uitvaartfotografie