Uitvaartfotografie in Rotterdam

uitvaartfotografie in Rotterdam

Uitvaartfotografie in Rotterdam

 

 

Uitvaartfotografie in de regio Rotterdam. Hoewel ik van buiten de regio kom ben ik daar geen onbekende integendeel. Zowel op de begraafplaatsen Crooswijk, Kralingen en Hilligersberg heb ik al meerdere malen een uitvaartreportage mogen maken. Maar ook in de crematoria rond Rotterdam. Uitvaartfotografie is één van de weinige dingen rondom een afscheid wat tastbaar blijft. De nuance van de dag leg ik vast vandaar dat uitvaartfotografie een herinnering is voor later. Het is begrijpelijk dat u niet meteen aan een uitvaartfotograaf denk bij het regelen van een uitvaart. Omdat een fotograaf bij de uitvaart vaak geen vast onderdeel is een uitvaart.

 

 

Niet alleen kan de herinnering u helpen in de periode na het verlies van een geliefde. Hoewel dat voor iedereen natuurlijk anders is. Aan de andere kant is het ook een hulpmiddel om het gesprek over deze emotionele dag voor te zetten. Samen met u familie of vrienden. Immers samen door het herinneringsalbum bladeren met de bedoeling om herinneringen te delen over de uitvaart. Uitvaartfotografie kan u daarbij helpen.

 

 

Op gepaste afstand doe ik mijn werk daardoor ben ik niet storend aanwezig. Ofschoon ik bij belangrijke momenten wel in het zicht kan lopen omdat ik dan belangrijke momenten vast leg. Daar staat tegenover dat deze beelden een meerwaarde hebben voor u. Niet alleen dat maar ook werk ik met de modernste camera’s, deze zijn geluidsarm /stil. Ofschoon iedere fotograaf foto’s kan maken is iedere fotograaf geen uitvaartfotograaf. Samengevat kies voor een gespecialiseerde afscheidsfotograaf voor uitvaartfotografie in Rotterdam.

 

 

“Het beeld van vandaag is de herinnering van morgen”

 

 

 

 Kenmerken voor Uitvaartfotografie Rotterdam:

 

-> Altijd persoonlijk contact

-> Goede vakkennis

-> Empathie: werken vanuit je hart

-> Vriendelijke tarieven

 

 

 

 

“Ervaringen van anderen”

 

 

Wat zijn wij blij met jouw foto’s. Op een integere manier heb je ons op een heel kwetsbaarmoment vastgelegd. Een mooie herinnering aan de uitvaart van mijn man. Het herinneringsboek is prachtig geworden. Dankjewel voor je professionele inzet.
Mevr. L.O
Oostvoorne (nabestaande)
Als een familie gekozen heeft om het afscheid vast te leggen door afscheidsfotograaf Rob de Joode dan zijn ze ons achteraf enorm dankbaar dat wij deze mogelijkheid hebben aangeboden. Wij hebben een fijne samenwerking met Rob!
Fraukje Werner-de Meijer
Uitvaartondernemer / Werner Uitvaart
Rob de Joode mijn uitvaartfotograaf . Ik wist niet eens dat het bestond, maar ja ik was ook helemaal niet met de dood bezig. Mijn man net met pensioen, ik nog volop aan het werk en een heleboel mooie momenten in het vooruitzicht. Dan slaat het noodlot toe, manlief krijgt te horen dat hij een tumor heeft. Drie maanden later ging het boek dicht. Je komt in een roes terrecht, regelen en doorgaan. Toen kwam jij Rob, en dankzij jouw prachtige foto's kan ik nu zien hoe de dag van het afscheid daadwerkelijk is verlopen, wie er waren en alles er omheen. Ontzettend dankbaar voor het prachtige album. Rob bedankt ?
Sandra in 't Veen
Roosendaal (nabestaande)

informatie uitvaartfotografie