Uitvaartfotografie in Gelderland

Uitvaartfotografie in Gelderland

Uitvaartfotografie in Gelderland

Heeft u er wel eens bij stilgestaan om een uitvaartfotograaf te vragen om de dag van het afscheid vast te leggen. De dag gaat soms in een roes aan u voorbij. Veel details kun u zich niet meer herinneren, van deze emotionele dag.

 

 

Uitvaartfotograaf Rob de Joode zorgt ervoor dat deze details worden vastgelegd. En wel op zo’n wijze dat hij niet storend aanwezig is. U als direct nabestaande kan meegaan in de flow van de dag en concentreren op het afscheid van uw geliefde.

Later op een moment als u eraan toe bent, kunt u alles terugzien in een waardevol album, een album vol liefde en details. De uitvaartfotograaf in Gelderland legt de afscheidsmomenten voor u vast.

 

 

 

Uitvaartfotografie Gelderland staat voor:

 

-> Een persoonlijke benadering

-> Kwaliteit en professioneel

-> Empatie (luister met je hart)

 

 

 

“Waarom Rob de Joode”

 

 

Op 4 augustus 2017 overleed mijn lieve man Vincent op veel te jonge leeftijd(47)..! Ik wilde graag ook foto’s (uitvaartfotografie) en een mooi boek als aandenken en om het allemaal terug te kijken want tijdens een uitvaart krijg je niet alles mee... Tijdens de uitvaart niet gemerkt dat Rob er was...! Vele prachtige foto’s, het fotoalbum is geweldig mooi geworden, ben zo blij dat ik dit gedaan heb...! Bedankt Rob, jij hebt precies weer gegeven wat ik wilde...! Liefs, Marieke
Marieke Span
Deest (nabestaande)
Rob de Joode uitvaartfotografie Onlangs had ik een uitvaartfotograaf nodig voor het vastleggen van een laatste herinnering van een bijzondere uitvaart. Al in een eerder stadium had ik kennis gemaakt met Rob de Joode. Deze warme ontmoeting kwam weer gelijk naar boven en ik heb geen moment geaarzeld…. Rob heeft prachtige sfeerfoto’s gemaakt. Dit maakte dat de nabestaanden deze indrukwekkende en emotionele dag nooit meer gaan vergeten. Wat ik een sterke kracht van Rob vindt is dat hij juist die kleine fijngevoelige maar ook de glimlachmomenten vast weet te leggen.
Carin Schoenmakers
Uitvaartondernemer / Memora Uitvaartverzorging
Rob is een goede fotograaf die tijdens de uitvaart mooie foto's heeft gemaakt. In eerste instantie vond ik het nogal moeilijk dat er tijdens een afscheid foto's gemaakt zouden worden, maar nu ben ik blij dat wij het hebben gedaan. Je merkt totaal niet dat Rob rondloopt om foto's te maken. Dat hij ook nog persoonlijk het fotoboek komt afgeven wordt door ons zeer gewaardeerd. Rob bedankt voor de mooie herinneringsalbum.
Petra
Elst -(nabestaande)
Zowel bij de conodleanceavond als de volgende dag bij de uitvaart was Rob aanwezig. Hij was haast niet zichtbaar. Achteraf hebben we een prachtig album in een box mogen ontvnagen. Wij bevelen Rob van harte aan.
Familie K.
't Harde (nabestaande)
Rob is een man die naast oog voor detail ook totaal onzichtbaar is tijdens een plechtigheid. Achteraf zie je op de foto kleine dingetjes die ons ontgaan zijn en oh zo waardevol voor de nabestaanden. Jammer dat niet iedereen de waarde van foto's nog ziet als rouwverwerking met een prachtig naslagwerk
Johan Verhofstadt
Uitvaartverzorger / Johan Uitvaartzorg / Arnhem
De afscheidsreportage is heel mooi geworden, sfeervol. De momenten die er toe doen, zijn op een bijzondere, prachtige manier door jou vastgelegd. Chapeau!
Bertil & Monique Vollenberg

informatie uitvaartfotografie