Uitvaartfotografie in Deventer

uitvaartfotografie / afscheidsfotografie deventer

Uitvaartfotografie in Deventer

Een uitvaart fotograferen, in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen? Ja hoor, in de regio is afscheidsfotograaf Rob de Joode geen onbekende. Een regio waar ik als uitvaartfotograaf of rouwfotograaf regelmatig wordt gevraagd om het laatste afscheid vast te leggen.

 

 

Op een journalistieke wijze leg ik het verhaal van de dag vast. De emotie, de verbinding tussen mensen met een lach en een traan. Dit doe ik op een gepaste afstand maar bij speciale momenten ben ik erg dichtbij om deze vast te leggen.

 

Uitvaartfotografie, ook in Deventer kiezen steeds meer nabestaanden om een afscheidsfotograaf of rouwfotograaf de herinneringen te laten maken. Iedere fotograaf kan een uitvaart fotograferen maar niet iedere fotograaf is een afscheidsfotograaf. Uitvaartfotografie vraagt meer dan alleen foto’s maken. De uitvaartfotograaf moet kennis hebben van uitvaartrituelen en moet om kunnen gaan met rouwende mensen. Zijn apparatuur zal hij moeten aanpassen aan de omstandigheden, geen geluid en bij slechte lichtomstandigheden. Hij mag zo min mogelijk een storen.

 

Tijdens het afscheid leg ik de details van de dag vast, hoe groot of klein dan ook. Als u later door het herinneringsalbum bladert, zult u de dag opnieuw beleven. Tevens ziet u dan afscheidsmomenten die u op de dag zelf hebt gemist. Afscheid nemen is zwaar, daarom kan het herinneringsalbum een steun zijn in het proces na een overlijden. Een tastbare herinnering, uitvaartfotografie in Deventer.

 

 

 

Wat is kenmerkend voor Uitvaartfotografie in Deventer:

 

 

-> Persoonlijk contact

-> Professioneel en Kwaliteit

-> Empathie

 

 

 

“de mening van anderen”

 

 

Jouw aanwezigheid heeft ons zoveel troost gegeven. De manier waarop je je bewoog om ins heen voelde zo vertrouwd en absoluut niet storend. De foto’s tonen je integriteit, je kunstzinnigheid. Wij zijn heel blij met de foto’s.
Anke Lankreyer
Zwolle - (nabestaande)
Zwaar onder de indruk van het fotowerk (afscheidsfotografie) door afscheidsfotograaf Rob de Joode (Kiekfoto) wat wij afgelopen zaterdag in ontvangst mochten nemen. Zowel alle foto's op USB als een mooi opgemaakt fotoalbum.
Jos Bosch-vt Einde
Terwolde (nabestaande)

informatie uitvaartfotografie