Uitvaartfotograaf in Utrecht

Uitvaartfotograaf in Utrecht

Uitvaartfotograaf in Utrecht

 

Uitvaartfotograaf in Utrecht. Hoewel ik van buiten de provincie Utrecht kom ben ik daar geen onbekende integendeel. Zowel in als rond Utrecht en Amersfoort ben ik regelmatig aanwezig om een uitvaartreportage te maken. Zowel voor begrafenissen als crematies. Uitvaartfotografie is één van de weinige dingen rondom een afscheid wat tastbaar blijft. Door mijn ruime ervaring als uitvaartfotograaf weet ik heel goed de nuance van de dag vast te leggen. Het is begrijpelijk dat u niet meteen aan een uitvaartfotograaf denk bij het regelen van een uitvaart. Omdat een fotograaf bij de uitvaart vaak geen vast onderdeel is een uitvaart.

 

 

U bent op zoek naar een fotograaf tijdens een uitvaart?

 

 

Het is voor iedereen anders, maar de herinnering aan de dag van de uitvaart kan u helpen in de periode na het verlies van uw geliefde. Een goed hulpmiddel om met anderen het gesprek aan te gaan over deze emotionele periode. Samen door het herinneringsalbum te bladeren en uw gevoel te delen. Het is bewezen dat uitvaartfotografie een goed hulpmiddel is. De uitvaartfotograaf in Utrecht kan u daarbij helpen.

 

 

Uitvaartfotografie Utrecht uitvaartkist FC UtrechtIk ben niet storend aanwezig, ik doe mijn werk vanaf een gepaste afstand. Ofschoon ik bij belangrijke momenten wel in het zicht kan lopen omdat ik dan belangrijke momenten vast leg. Daar staat tegenover dat deze beelden een meerwaarde hebben voor u. Niet alleen dat maar ook werk ik met de modernste camera’s, deze zijn geluidsarm /stil.
Ieders fotograaf kan foto’s maken maar iedere fotograaf is geen uitvaartfotograaf. Samengevat kies voor een gespecialiseerde afscheidsfotograaf, kies voor uitvaartfotografie in Utrecht.

 

 

 

 

“Weinig voorrechten zijn zo waardevol als het ophalen van herinneringen”

 

 

 

 Kenmerken voor Uitvaartfotografie in Utrecht:

 

-> Persoonlijk contact

-> Goede vakkennis

-> Werken vanuit je hart

-> Vriendelijke tarieven

 

 

 

 

“Ervaringen van anderen”

 

 

Rob was tijdens het sluiten van de kist, de erehaag en de uitvaart onopvallend aanwezig en heeft toch mooie beelden kunnen vastleggen van belangrijke momenten. Het zijn hele mooie albums van fantastische kwaliteit geworden, die voor de kinderen en mij een mooie en tastbare herinnering zijn aan de uitvaart van hun papa en mijn man.
Séverine
Amersfoort (nabestaande)
Hallo Rob! Ik heb de foto’s bekeken, wat zien ze er weer schitterend uit. Professioneel! Een meerwaarde.
Thomas Macco
Uitvaartondernemer / Snijders Uitvaart Maarssen
Hey! Wat heb je prachtige foto’s gemaakt van de uitvaart! Heb ze net in alle rust bekeken. Doorgestuurd naar de familie en ik krijg hele fijne blije reacties. Dat ze prachtig zijn en zo waardevol. Thanks!! 😘
Annette Verbruggen
Uitvaartondernemer / AVA Uitvaartzorg - Amersfoort
We willen je heel hartelijk danken voor je aanwezigheid als fotograaf bij de uitvaart afgelopen dinsdag. We vonden alle drie dat je het heel mooi en subtiel deelt, dus je uitleg van tevoren klopte zeker. Dank voor je professionaliteit en geruststelling. We zijn erg benieuwd naar de foto’s.
Familie H.
Zeist / (dochters overledene)

informatie uitvaartfotografie