Uitvaartfotograaf in Overijssel

uitvaartfotograaf in Overijssel

Uitvaartfotograaf in Overijssel

 

Steeds vaker zie je een uitvaartfotograaf aanwezig tijdens een uitvaart. In opdracht van de familie legt hij alles vast wat er gebeurt. Op deze manier kan de familie in alle rust zicht concentreren op het afscheid. Het is immers een emotionele dag en dan is de kans groot dat je namelijk iets mist. Gesteld dat er kleine kinderen zijn of familie in het buitenland waardoor uitvaartfotografie een mooie aanvulling is.

 

 

Uitvaartfotograaf Rob de Joode zorgt ervoor dat deze details worden vastgelegd. Daarbij kun je denken aan de bloemen, een kaars die aangestoken word. Maar ook de verschillende sprekers met hun emotie

Later kan de familie het herinneringsalbum openslaan opdat men in alle rust de dag nog eens herbeleven. De rouwfotograaf heeft de liefdevolle momenten vastgelegd. Maar ook de steun die men kreeg door een arm om de schouder zal niet ontbreken. Vervolgens zie je het terug in het album. Het prachtige album houdt het gesprek op gang over uw geliefde. Het helpt de herinnering vast te houden. Zoals gezegd, een herinnering voor altijd.

 

 

Waarom een gespecialiseerde uitvaartfotograaf in Overijssel?

 

 

Een gespecialiseerde uitvaartfotograaf, zoals Rob de Joode, is niet storend aanwezig. Door zijn ervaring in uitvaartfotografie weet hij zich zo te bewegen zodoende heeft een nabestaande daar geen last van. Hij gebruikt geluidsarme camera’s. En zal geen flitsapparatuur gebruiken. Verder is hij op de hoogte van verschillende uitvaartgewoonten. Tenslotte zal hij zich voor de uitvaart zal hij goed laten informeren. Vandaar dat hij nauw samenwerkt met de uitvaartverzorger. Rob de Joode werkt ook als uitvaartfotograaf in Overijssel.

 

 

 

 

 

Enkele kenmerken van Uitvaartfotograaf in Overijssel:

 

-> Persoonlijk contact

-> Is professioneel en biedt kwaliteit

-> Groot inlevingsvermogen

 

 

 

 

“Wat zeggen anderen”

 

 

Jouw aanwezigheid heeft ons zoveel troost gegeven. De manier waarop je je bewoog om ins heen voelde zo vertrouwd en absoluut niet storend. De foto’s tonen je integriteit, je kunstzinnigheid. Wij zijn heel blij met de foto’s.
Anke Lankreyer
Zwolle - (nabestaande)
Zwaar onder de indruk van het fotowerk (afscheidsfotografie) door afscheidsfotograaf Rob de Joode (Kiekfoto) wat wij afgelopen zaterdag in ontvangst mochten nemen. Zowel alle foto's op USB als een mooi opgemaakt fotoalbum.
Jos Bosch-vt Einde
Terwolde (nabestaande)

informatie uitvaartfotografie