Begrafenis fotograferen op de Veluwe

Fotografen van een begrafenis op de Veluwe

Begrafenis laten fotograferen op de Veluwe

 

 

“Begrafenis fotograferen dat doe je toch niet”. Als uitvaartfotograaf / afscheidsfotograaf  hoor ik dit nog wel eens. Waarom niet? Bij blijde en mooie gelegenheden staan we met de camera voor aan. Een begrafenis of een crematie van een geliefde is een belangrijk moment in iemands leven. Juist daarom moeten we dit vast leggen. Bij de direct nabestaanden bestaat de kans dat men niet alles mee krijgt.

 

Begrafenis fotograferen op de Veluwe! Ook op de Veluwe is Rob de Joode actief met uitvaartfotografie of rouwfotografie zoals sommigen dat noemen. Maar niet alleen een begrafenis ook bij een crematie kan ik voor u een liefdevolle reportage maken. Een crematie fotograferen op de Veluwe is bij mij in de goede handen.

 

 

Wat leg ik vast? Eigenlijk kan alles wat u wenst. Ik stem dit van tevoren wel met u af. Meestal op een gepaste afstand, maar op sommige momenten ook heel dichtbij. U wilt toch niet graag het moment van kaarsen aansteken missen. Ik werk met de modernste camera’s en lenzen, natuurlijk zonder flitslicht. De reportage kan beginnen bij het uitdragen van de woning of afscheidshuis, tot aan de grafloop of tot in de ovenruimte.

 

 

Bij een volledig uitvaartpakket zit ook een mooi gebonden herinneringsalbum, welke in overleg met de nabestaanden tot stand komt. Een begrafenis of crematie fotograferen is dat kostbaar? Rob de Joode werkt met vriendelijke tarieven en vaak krijgt u wat meer zonder extra kosten. Begrafenis laten fotograferen op de Veluwe, denk er eens over na voor het te laat is. En een goed overwegen keuze, ja of nee is altijd de juiste keuze. Rob de Joode is werkzaam door heel Nederland.

 

Wat is kenmerkend voor Rob de Joode uitvaartfotografie:

 

-> Altijd persoonlijk contact

-> Zeer goede vakkennis

-> Heeft oog voor een ander

 

 

 

 

“Wat zijn de ervaringen van anderen”

 

 

Op 4 augustus 2017 overleed mijn lieve man Vincent op veel te jonge leeftijd(47)..! Ik wilde graag ook foto’s (uitvaartfotografie) en een mooi boek als aandenken en om het allemaal terug te kijken want tijdens een uitvaart krijg je niet alles mee... Tijdens de uitvaart niet gemerkt dat Rob er was...! Vele prachtige foto’s, het fotoalbum is geweldig mooi geworden, ben zo blij dat ik dit gedaan heb...! Bedankt Rob, jij hebt precies weer gegeven wat ik wilde...! Liefs, Marieke
Marieke Span
Deest (nabestaande)
Rob de Joode uitvaartfotografie Onlangs had ik een uitvaartfotograaf nodig voor het vastleggen van een laatste herinnering van een bijzondere uitvaart. Al in een eerder stadium had ik kennis gemaakt met Rob de Joode. Deze warme ontmoeting kwam weer gelijk naar boven en ik heb geen moment geaarzeld…. Rob heeft prachtige sfeerfoto’s gemaakt. Dit maakte dat de nabestaanden deze indrukwekkende en emotionele dag nooit meer gaan vergeten. Wat ik een sterke kracht van Rob vindt is dat hij juist die kleine fijngevoelige maar ook de glimlachmomenten vast weet te leggen.
Carin Schoenmakers
Uitvaartondernemer / Memora Uitvaartverzorging
Rob is een goede fotograaf die tijdens de uitvaart mooie foto's heeft gemaakt. In eerste instantie vond ik het nogal moeilijk dat er tijdens een afscheid foto's gemaakt zouden worden, maar nu ben ik blij dat wij het hebben gedaan. Je merkt totaal niet dat Rob rondloopt om foto's te maken. Dat hij ook nog persoonlijk het fotoboek komt afgeven wordt door ons zeer gewaardeerd. Rob bedankt voor de mooie herinneringsalbum.
Petra
Elst -(nabestaande)
Zowel bij de conodleanceavond als de volgende dag bij de uitvaart was Rob aanwezig. Hij was haast niet zichtbaar. Achteraf hebben we een prachtig album in een box mogen ontvnagen. Wij bevelen Rob van harte aan.
Familie K.
't Harde (nabestaande)
Rob is een man die naast oog voor detail ook totaal onzichtbaar is tijdens een plechtigheid. Achteraf zie je op de foto kleine dingetjes die ons ontgaan zijn en oh zo waardevol voor de nabestaanden. Jammer dat niet iedereen de waarde van foto's nog ziet als rouwverwerking met een prachtig naslagwerk
Johan Verhofstadt
Uitvaartverzorger / Johan Uitvaartzorg / Arnhem
De afscheidsreportage is heel mooi geworden, sfeervol. De momenten die er toe doen, zijn op een bijzondere, prachtige manier door jou vastgelegd. Chapeau!
Bertil & Monique Vollenberg