Afscheidsfotograaf in Nunspeet en Elburg

Afscheidsfotograaf in Nunspeet en Elburg

 

In de regio is Rob de Joode als afscheidsfotograaf geen onbekende. Een uitvaart fotograferen, in de regio Nunspeet, ’t Harde of Elburg. Rob heeft al voor verschillende regionale uitvaartondernemers mogen fotograferen Als rouwfotograaf of uitvaartfotograaf werkt hij met zijn hart. Soms van heel dichtbij maar meestal op gepaste afstand, zowel in de kerk als een uitvaartcentrum.

 

Zoekt u een fotograaf tijdens een uitvaart?

 

Door mijn jarenlange ervaring weet ik goed aan welke beelden nabestaanden behoefte hebben. De verbinding, emotie en liefde leg ik voor u vast. Soms met een traan maar ook een lach. U zoekt een beeldend verhaal waar u als nabestaande op terug kunt kijken. Als documentair fotograaf kan ik het verhaal van de dag voor u vast leggen Dat is precies wat ik doe. U ziet later wat u op de dag zelf heeft gemist.

 

 

In Nunspeet, ’t Harde, Epe, Heerde, Harderwijk en ver daar buiten heeft Rob de Joode gezorgd voor passende afscheidsmomenten. Als Afscheidsfotograaf / rouwfotograaf  uit de regio Epe / Nunspeet, reis ik door de hele land. Uitvaartondernemers uit Nunspeet en ’t Harde weten goed welke behoefte er bij nabestaanden leeft en kiezen daarom voor Rob de Joode. Hij is gespecialiseerd afscheidsfotograaf met veel ervaring opgedaan bij meer dan 400 uitvaarten en spreekt ook uw taal (dialect).

 

 

Waarom een gepecialiseerd afscheidsfotograaf in
Nunspeet en Elburg?

 

 

Ofschoon iedere fotograaf een uitvaart kan fotograferen is niet iedere fotograaf een afscheidsfotograaf. Deze specialisatie en vraagt meer dan alleen foto’s maken. Deze afscheidsfotograaf is op de hoogte van (kerkelijke) rituelen en diensten maar kan ook goed omgaan met rouwende mensen. Daarnaast is zijn apparatuur aangepast aan de omstandigheden. Geen geluid en aan slechte lichtomstandigheden. En zo min mogelijk storend aanwezig zijn.

 

 

Later bij het doorbladeren van het herinneringsalbum zullen nabestaanden de dag opnieuw beleven. Ze zien de details van de dag, zowel groot als klein. De afscheidsmomenten die zij op de dag zelf hebt gemist. Afscheid nemen is heel zwaar, daarom kan het herinneringsalbum een steun zijn in de tijd na een overlijden. Een blijvende herinnering gemaakt door dé afscheidsfotograaf uit de regio.

 

 

 

 

Wat zijn de  kenmerken voor afscheidsfotograaf in Nunspeet en Elburg:

 

 

-> Persoonlijk contact

-> Levert kwaliteit en is professioneel

-> Denkt met zijn hart

-> Veel ervaring met (kerkelijke) uitvaartdiensten

 

 

 

“Wat zeggen anderen”

 

Wij hebben het afscheid vast laten leggen door Rob. Ondanks de de informele sfeer hebben we hem nagenoeg niet gezien. Een vakman op zijn gebied om dan toch alles zo goed vast te leggen. Ook de uitvaartleider bedankt dat je Rob bij ons hebt aanbeveelt.
Familie V
Nunspeet
Zowel bij de conodleanceavond als de volgende dag bij de uitvaart was Rob aanwezig. Hij was haast niet zichtbaar. Achteraf hebben we een prachtig album in een box mogen ontvnagen. Wij bevelen Rob van harte aan.
Familie K.
't Harde (nabestaande)
Goedemiddag Rob, je krijgt de hartelijke groeten van mijn moeder. Ik heb haar vanmiddag het album gebracht. Ze is er erg blij mee , ik heb niet geteld hoe vaak ze zei: schitterend , wat ben ik hier blij mee, maar het was heel vaak! Dus namens haar heel hartelijk dank voor dit mooie album!
Cécile
Apeldoorn - (nabestaande)
Jouw aanwezigheid heeft ons zoveel troost gegeven. De manier waarop je je bewoog om ins heen voelde zo vertrouwd en absoluut niet storend. De foto’s tonen je integriteit, je kunstzinnigheid. Wij zijn heel blij met de foto’s.
Anke Lankreyer
Zwolle - (nabestaande)
informatie uitvaartfotografie