Afscheidsfotograaf in Arnhem – Nijmegen

afscheidsfotograaf Arnhem - Nijmegen

Afscheidsfotograaf in Arnhem – Nijmegen.
Een uitvaart fotograferen, in de regio Arnhem – Nijmegen. Daar is onder andere Afscheidsfotograaf Rob de Joode geen onbekende. Verschillende uitvaartondernemers uit de regio werken graag met Rob de Joode. Als rouwfotograaf of uitvaartfotograaf doet hij zijn met veel empathie. Op gepaste afstand maar als het moet van dichtbij.

 

 

Het gaat om de emotie en de verbinding tussen mensen. Soms met een traan, of een lach. Op een journalistieke wijze leg ik het verhaal van de dag vast. Samengevat een beeldend verhaal waar nabestaanden altijd op terug kunnen kijken, als de behoefte er om vraagt. Beelden die spreken, beelden die er toe doen!

 

 

Afscheidsfotograaf in Arnhem – Nijmegen, maar ook in Rheden, Elst of Duiven zorgt Rob de Joode voor passende afscheidsmomenten. Ofschoon iedere fotograaf een uitvaart kan fotograferen is niet iedere fotograaf een afscheidsfotografie is een specialisatie en vraagt meer dan alleen foto’s maken. De afscheidsfotograaf moet op de hoogte zijn van uitvaartrituelen en moet om kunnen gaan met rouwende mensen.  Daarnaast zal hij zijn apparatuur aangepast moeten hebben aan de omstandigheden. Geen geluid en aan slechte lichtomstandigheden. En zo min mogelijk storend aanwezig zijn.

 

 

 

Als u later door het herinneringsalbum bladert, zult u de dag opnieuw beleven. U ziet de details van de dag, zowel groot als klein. De afscheidsmomenten die u op de dag zelf hebt gemist. Afscheid nemen is zwaar, daarom kan het herinneringsalbum een steun zijn in de tijd na een overlijden. Een tastbare herinnering gemaakt door Afscheidsfotograaf in Arnhem – Nijmegen.

 

 

Wat zijn de  kenmerken voor afscheidsfotografie in Arnhem – Nijmegen:

 

 

-> Altijd Persoonlijk contact

-> Kwaliteit en professioneel

-> Empathie, denken met het hart

 

 

 

“De mening van anderen”

Op 4 augustus 2017 overleed mijn lieve man Vincent op veel te jonge leeftijd(47)..! Ik wilde graag ook foto’s (uitvaartfotografie) en een mooi boek als aandenken en om het allemaal terug te kijken want tijdens een uitvaart krijg je niet alles mee... Tijdens de uitvaart niet gemerkt dat Rob er was...! Vele prachtige foto’s, het fotoalbum is geweldig mooi geworden, ben zo blij dat ik dit gedaan heb...! Bedankt Rob, jij hebt precies weer gegeven wat ik wilde...! Liefs, Marieke
Marieke Span
Deest (nabestaande)
Rob de Joode uitvaartfotografie Onlangs had ik een uitvaartfotograaf nodig voor het vastleggen van een laatste herinnering van een bijzondere uitvaart. Al in een eerder stadium had ik kennis gemaakt met Rob de Joode. Deze warme ontmoeting kwam weer gelijk naar boven en ik heb geen moment geaarzeld…. Rob heeft prachtige sfeerfoto’s gemaakt. Dit maakte dat de nabestaanden deze indrukwekkende en emotionele dag nooit meer gaan vergeten. Wat ik een sterke kracht van Rob vindt is dat hij juist die kleine fijngevoelige maar ook de glimlachmomenten vast weet te leggen.
Carin Schoenmakers
Uitvaartondernemer / Memora Uitvaartverzorging
Rob is een goede fotograaf die tijdens de uitvaart mooie foto's heeft gemaakt. In eerste instantie vond ik het nogal moeilijk dat er tijdens een afscheid foto's gemaakt zouden worden, maar nu ben ik blij dat wij het hebben gedaan. Je merkt totaal niet dat Rob rondloopt om foto's te maken. Dat hij ook nog persoonlijk het fotoboek komt afgeven wordt door ons zeer gewaardeerd. Rob bedankt voor de mooie herinneringsalbum.
Petra
Elst -(nabestaande)
Zowel bij de conodleanceavond als de volgende dag bij de uitvaart was Rob aanwezig. Hij was haast niet zichtbaar. Achteraf hebben we een prachtig album in een box mogen ontvnagen. Wij bevelen Rob van harte aan.
Familie K.
't Harde (nabestaande)
Rob is een man die naast oog voor detail ook totaal onzichtbaar is tijdens een plechtigheid. Achteraf zie je op de foto kleine dingetjes die ons ontgaan zijn en oh zo waardevol voor de nabestaanden. Jammer dat niet iedereen de waarde van foto's nog ziet als rouwverwerking met een prachtig naslagwerk
Johan Verhofstadt
Uitvaartverzorger / Johan Uitvaartzorg / Arnhem
De afscheidsreportage is heel mooi geworden, sfeervol. De momenten die er toe doen, zijn op een bijzondere, prachtige manier door jou vastgelegd. Chapeau!
Bertil & Monique Vollenberg

in

informatie uitvaartfotografie